Logo Kurier Iławski

Pierwsza strona
INFORMACJE
Opinie
Kurier Zdrowia i Urody
Papierosy
CENNIK MODUŁOWY
Ogłoszenia drobne
Ogłoszenia modułowe
Stopka
Wyszukiwarka
FORUM

INFORMACJE
Podpalacz szaleje po mieście
Przewodniczący Roman Brzozowski odwołany!
Droga ekspresowa S5 dzieli ludzi zamiast łączyć
Trująca roślina rośnie wszędzie
Czy dziki oszalały?
Chciał podpalić swoją żonę...?!
Wysadzili bankomat
Zginęli oboje pod kołami pociągu
Droga ekspresowa S5. Wybrano korytarz Ostróda-Grudziądz
Komu renta alkoholowa
Czy pogrąży nas paraliż drogowy?
Jakub Kaska nowym dyrektorem centrum sportu i turystyki
Hulajnoga na szczycie lokalnej drabiny problemów
Dajemy chorym światło
Nowy komendant policji ma głos!
Skłóceni przez drogę ekspresową
Grypa rozkręca się na rekord
Personalny skandal w policji powiatu
Tragedia między peronami dworca kolejowego PKP
„Czas na naszą historię”
Więcej...

Forum

33816. 
Odnośnie wpisu numer: 33811

Przeczytałem pani wpis 4 razy. Nadal nie rozumiem o czym Pani mówi.
Gdzie ja nie szanuję demokracji?
Postuluję wprowadzenie Narodowej Demokracji zamiast demoliberalnej, która doprowadziła kraj do ruiny.
Ja tylko jestem jednym z wielu głosów społeczeństwa, które jasno i głośno mówi: NIE DLA IMIGRANTÓW!
Chcemy repatrianta zamiast imigranta!
A co do pomysłu referendum, może i nie spodobał się Pani, ale proszę mi pokazać gdzie ja to w jakiś negatywny sposób skomentowałem? Albo gdzie ja odebrałem pani prawa do demokracji?
Proponuję nauczyć się czytać ze zrozumieniem i nie wypaczać moich słów.
 Łukasz Tulwiński, RUCH NARODOWY
 Iława, Piątek 02-10-2015

33815. 
Spotkała mnie nieprzyjemna sytuacja. Tak wygląda sposób wyłudzania pieniędzy przez Internet.
Zamierzam sprzedać motocykl, wystawiłem go na portalu [...], po kilku dniach dostałem wiadomość sms od zainteresowanej kupnem osoby. Sprawa wyglądała na dość prostą - jest klient, podpisujemy umowę itd. Cieszyło mnie, że cena jaką proponowałem odpowiadała kupującemu, ale - jak się później okazało - kupującym jest obywatel... afrykańskiej Kenii. Ale myślałem, że i tacy się mogą znaleźć.
Kontakt mieliśmy mailowy w języku angielskim. Kupujący poprosił żebym założył konto do płatności PayPal. Miałem dostać kwotę za motor plus 1900 zł abym zapłacił za transport kurierem. Kupujący pisał czy już mam pieniądze na koncie itd. Dostałem nawet maile od sfałszowanego konta PayPal, że pieniądze już są... Później okazało się że to próba wyłudzenia pieniędzy.
Chciałbym przestrzec naiwnych ludzi, aby nie popełnili tego błędu.
 Sławek
 Internet, Piątek 02-10-2015

33814. 
Odnośnie wpisu numer: 33794

Znam dziewczynę z Iławy, która przekazała 45 cm swoich pięknych włosów do fundacji [...] na peruki dla kobiet po chemii...
Brawo młodzi ludzie!
 ważka
 Iława, Piątek 02-10-2015

Fatal error: Call to undefined function autolink() in /guestbook.php on line 1288

33812. 
Kochani rodzice!
Możecie być już spokojni o swoje dzieci w szkole, bo kochana nasza Pani minister Kluzik-Rostowska wytężyła wszystkie swoje moce i całą powagą urzędu centralnego oraz sztabu wyborczego PO "wynegocjowała powrót drożdżówek do szkolnych sklepików".
Uwaga jednak, kochani, na dużo gorsze niebezpieczeństwo: epidemia padaczki ze śmiechu!